• Til forsiden
 • Uret til ham
 • Uret til hende

  Her vises næsten 900 damemodeller, hvoraf nogle også går som til herre med små håndled.

  I særklasse er dameure er fra Schaumburg,  og er i så høj en kvalitet at de kan gives videre i arv hvis man skulle have lyst til det. Urerne er mekanikse og går ca 40 timer KIknår de er helt opladet. Urværkkerne er fra Schweiz. Lynetten er er fyldt med Topas ædelsten 

  Ved at klikke her kan du også se på de fine prisvenlige ure fra André Mouce. Størrelse er 26 og 29 mm.

   

  Husk at betaler du ved bankoverførsel, skal du trække 5 % ekstra af prisen.

 • Uret til dykkeren

  Et dykkerur skal være godt lavet for at kunne bruges til dybvanddykning. Det har Vostok-Europe præsteret ved en special konstruktion som er blevet brugt i 30 år. Urene har dobbeltsikerhedsbagkasse, der sikrer vanttæthed helt ned til 300 meter. Her et et 4 minutters videoklip om hvordan sådan et ur skal laves. Urets 14 dele, som sørger for absolut vandtæthed.

  Desuden var der 7 freedivers til olympiade i 2011, som alle bar dette superstærke ur når de lavede dybderecorder ned til 60 - 80 meters dybde. Er du ikke proff diver, så nyd stilheden i dybet i de sekunder du kan holde vejret :) Se videoklippet og Take a deep breathe.

  Og er du bare en livsnyder når du er i den blå lagune eller i Grækendland foreksempel hvor dette skønne vandtema er fra, så er Vostok-Europe dykkerurerne en perfekt makker at have med.

  "Den blå lagune"

   

  Husk at betaler du ved bankoverførsel, skal du trække 5 % ekstra af prisen.

 • Uret til piloten

  Her på siden kan du finde piloture fra Amerikanske MTM og Tyske NBY og Tyske Dievas og Tyske Firefox.

  MTMs piloture har quartzurværker, mens NBYs og Dievas ure har mekaniske urværker af meget høj kvalitet fra Schweitz. Firefox har urværker fra hovedsageligt Japanske Seiko og nogle fra Japanske Citizen.

  Her er også nogle få Vostok-Europe Piloture med quartzurværker fra Citizen.

  Husk at betaler du ved bankoverførsel, skal du trække 5 % ekstra af prisen.

 • Dresswatches

  Til dem, som ikke dykker, men ønsker sig et klassisk ur.

  Husk at betaler du ved bankoverførsel, skal du trække 5 % ekstra af prisen.

 • Vostok - Europe

  Hele 242 Russiske modeller fra Vostok-Europe med inhouseværker som Vostok-Europe selv fremstiller, samt urværker fra Seiko og Citizen. Urerne har superharded mineralglas og dykkerurerne har trinuimrør på skiven og viserne, der lyser op ens og konstant hele natten uden brug for opladning af lyskilde. Urerne med stopur har Japanske Citizen Quartzurværker i dem, og batteriet holder 3 - 4 år. De andre ure har mekanikse urværker i dem enten fra Japanske Seiko eller fra Vostok-Europe selv. Urmærket som mange andre producenter, indenfor samme prisleje, ser misundlig til grundet dets lange historie i de Russiske rødder, samt det enorme udvalg, som skyldes Vostok-Europes absolutte interesse i at være blandt de allemest fremme i skoene inden for moderne design, nytænkning og teknologi.

  Nyeste nye er urkasser i bronze og titanium.

  Vostok-Europe ure giver meget value for pengene, sammenlignet med ure fra Schweitz. Priserne er 7 % under butikspriser.

  Intro Vostok - Europe.

  Vostok-Europe på facebook.

  Produktionen af Vostok-Europe

  Historien bag Vostok-Europe.

  Se de nyeste Vostok-Europe ure på Kronometers nye hjemmeside.

  Der er 8 - 12 dages leveringstid på urerne.

   

  Husk at betaler du ved bankoverførsel, skal du trække 5 % ekstra af prisen.

 • MTM

   

  Kromometer er så heldig at have fået Amerikanske MTM militærure ind på webshoppen som eneforhandler i Danmark.

   

  Om MTM urerne:

  Disse ure bruges af rigtig mange amerikanske skuespillere i krigsfilm og bruges af en del amerikanske soldater og piloter.

  Urerne er lavet i PVD behandlet Titanium, eller i ren Titanium eller stål og PVD behandlet stål. Tinanium er 40 % lettere end stål, men er lige så stærkt som det hårdeste stål. Nogle af modellerne har lysdiooder i sig og et par andre har måler i sig som kan måle radioaktivitet ved atomlæk som foreksempel det har været tilfældet i Japan.

  Urerne har urværk i sig fra Schweitz, samt inhouseværker i cobramodellerne, og har ridsefrie safirglas. Urerne er enten analoge ure (kun med visere), eller har både analog og digital display. (med tal).

  En stor del af disse ure er ikke mere bare rare at have, men er en nødvendighed at have, som en del af udstyret/værktøjet for soldater inden for alle områder.

  MTM. Kan du holde til det kan dit ur også.

  Urerne kræver ingen service. Kun trykprøvning hvert 2 - 3 år hvis du bader med dem.

  Leveringstid er mellem 10 og 14 dage.

  Husk at trække 5 % fra prisen ved bankoverførsel.

   

   

  MTM´s Hjemmeside

  Berømtheder med MTM ure

  MTM Facebook

  Mere på Facebook

  Test af et MTM ur

 • Orient

  Det er med glæde at Kronometer nu er blevet eneforhandler af det Japanske mærke "Orient", der laver alle deres værker selv.

  Mærket kom til den 13. juli 1950 og er kendt for kun at lave ure med mekaniske urværker. Seiko og og citizen ejer 52 % af aktierne i Orient, men kun Orient laver de aller fleste mekanikse urværker.

  Urernes er prisvenlige og kun et par modeller er lavet på nieveau med ure fra Schweiz.

  Orient har 740 medarbejdere tilknyttet virksomheden. De 150 er på selve fabrikken.

  Her kan du se et videoklip om tilblivelsen af urværkerne.

  Her kan du se videoklip om gennemgang af hele fabrikken.

  Se Orient modeller fra vores nye hjemmeside kronometer21.dk.

  Husk at betaler du ved bankoverførsel, skal du trække 5 % ekstra af prisen.

  Leveringstid er 15 - 18 dage.

 • Schaumburg

  Det er med stor glæde at jeg, som eneforhandler i Danmark,  kan tilbyde ure fra tyske uafhængige Schaumburg, som kom frem med mærket i 1998. Firmaet blev etableret af Frank Dilbakowski i byen Schaumburg efter ønske om at lave specialdesignsure på kvalitesniveau med Raymondweil og IWC´s basismodeller. Urværkerne, som alle er mekanikse, er fra Schweitz og er produceret af SW, som har overtaget en del af produktionen af urværker fra ETA, som også er fra Schweitz.

  Nogle af værkerne er chronometercertificeret, hvilket betyder at de ikke må afvige mere end +- 5 sekunder i døgnet. Men ikke nok med det. Kravene for at være COSC, som det kort hedder er, at værkerne skal være af særlig høj kvalitet, og at de testes i forskellige stillinger under forskellige temperaturer i 15 dage, og skal bestå prøven for at blive COSC godkendt. Dette bliver kun opfyldt af 4 - 6 % af verdens urproduktion. En forventet levetid på disse ure er 50 - 100 år, så det kan godt gå i arv til næste generation. Leveringtid på disse ure er 2 uger, men nogle få modeller har en leveringstid på 1 - 2 måneder fordi de bliver fremstillet på bestilling. Hvis det er tilfældet, vil det stå under beskrivelse på produktet. Her er linket til Schaumburgs hjemmeside.

  Ure til over kr. 5..000,- 12.000,-  vil jeg aflevere personligt til køber på Sjælland og over kr. 12.000 er landsdækkende.

  Husk at betaler du ved bankoverførsel, skal du trække 5 % ekstra af prisen.

  Intro video om Schaumburg ure.

 • NBY og Nauticfish

  Schaumburg har 2 undermærker, ligesom foreksempel Rolex har Tudor, og Seiko har Pulsar. NBY er piloture med mekaniske urværker og Nauticfish laver ekstreme stærke sporture med kvalitesværker som Vostok-Europe, men med safirglas og vandtæthed til 2.000 meter. Ure for eliten. Se hjemmesiden for NBY og Nauticfish.

  Ure til over kr. 8.500,. vil jeg aflevere personligt til køber.

  Husk at betaler du ved bankoverførsel, skal du trække 5 % ekstra af prisen.

  Kunne du tænke dig at være din egen urmager et øjeblik, så klik på linket "Mit ur", og se hvordan ETA 7750 chronograhurværket er fantastiks opbygget.

   


 • Dievas

  Tyske Dievas er et mikrobrand, som kronometer i 2008 blev eneforhandler af. Urværkerne er SWISS MADE og er af høj kvalitet. Fabrikken er uafhængig og ligger 30 km fra Stutgart. Mærket er kun 13 år gammelt.  Dievas samarbejder med et metalekspertisefirma, der laver det mest brugte ædelstrål i urindrustien, 316 L, til at være en del stærkere da de tillægger metallet et ydrelag af eksra hårdt og dyrt stål, der gør urets stål utroligt ridsefrit. Ingen andre i urindustien bruger denne teknik. Vil du vide mere kan du spørge mig, men du kan også deltage i forumdebatten, der kun omhandler dette fantastikse mærke.

  Dievas Hjemmeside.

   

  Husk. Ved bankoverførsel skal du trække 5 % af prisen. Det er din kontantrabat.

 • A.S.

  Alexander Shorokhov, (staver ofte sit navn med 2 ff grundet hans russike aner), grundlægger og navngiver af ”Alexander Shorokhoff uhrenmanufaktur”, blev født i Moskva i 1960. Han studerede arkitektur og er uddannet civilingeniør, hvor hans flair for former og farver og hans evne til ekstraordinært design stammede fra. I henhold til en aftale mellem den tyske forbundskansler Helmut Kohl og den russiske præsident Michail Gorbatshov kom han til Tyskland i 1991 som en af ​​Ruslands bedste ledere for at fremme sin uddannelse på økonomiministeriet i Hessen. Bare et år senere etablerede han et salgs- og distributionsmarked for ure af det største og vigtigste russiske mærke "Poljot", inden han etablerede sit første ur-mærke "Poljot International" i 1994.

  Den, der kender Alexander Shorokhoff, ved, at han ikke er tilfreds med at gøre ting halvt. Han ønskede at skabe ure på egen hånd med højere standarder for håndværk, kvalitet og design. Disse facetter kombineret med tysk præcision resulterer i det usædvanlige individuelle design af urene, parret med en masse engagement, fremragende kvalitet og højest mulig præcision. Dette har resulteret i 5 vundne designpriser i Tyskland over de sidste 5 år.

  De fleste ure bruger værker fra ETA og nogle få værker er inhouse Poljot International, som virksomheden råder helt over da kvaliteten skal matche den vestlige verdens standarder. Virksomheden omsætter for ca. 45. mill - 49.mill kr. om året og har 15 ansatte hvoraf 2 er gravører. Virksomheden har eksisteret i 27 år.

 • Alle ure

 

Info og vilkår:

Kundeservice: kronometer21@hotmail.com - Har du spørgsmål vil de blive besvaret indenfor 12 timer eller hurtigere!  Leveringsvilkår: Hos Kronometer.dk sætter vi selv meget stor pris på gennemsigtighed og derfor er alting hos os lavet udfra ordsproget: "Det du ser, er det du får !". Derfor gælder alle betingelserne på denne side for alle de varer vi sælger fra Kronometer.dk

Leveringstid:

Vi sætter din tilfredshed over alt andet, så derfor er det meget vigtigt for os, at du får det ur, som du gerne vil have og at det er i den rigtige stand, når du modtager det. Det betyder desværre, at vi ikke kan levere lige så hurtigt, som nogle af vore konkurrenter. Men det har vi det fint med, da vi ved, at vi til gengæld leverer det bedst mulige HVER ENESTE GANG.

Den typiske leveringstid er imellem 9 og 12 dage fra bestilling, men grundet travlhed igennem told for særleverancer fra vores leverandører uden for EU, kan leveringstid være 14 - 18 dage.

Skulle vi være så uheldige, at det ur som du har bestilt er udsolgt, så bliver du kontaktet så hurtigt som muligt. Nogle af vores varer er ekstremt populærere og derfor kan det ske, at der er længere ventetid end først antaget og så hører du også fra os.

Leveringen af de varer, som du bestiller hos os anser vi for at være sket, når du har fået varen udleveret af GLS, som vi sender alle vores varer med. På samme tidspunkt - altså ved levering - overtager du ansvaret for varen.

Fragt:

Det er altid GRATIS, at få sendt dit ur fra Kronometer.dk (i Danmark). Der kommer ikke noget ekstra oveni. Dit ur bliver altid sendt med GLS. Uden for Danmark, men inden for EU kommer der fragttillæg på kr. 100,- ved pakker under 1 kg. Uden for EU kommer der et tillæg på kr. 250,- ved pakker under 1 kg. Ved Pakker over 1 kg. er fragt inden for EU kr. 250, og uden for EU er fragt på pakker over 1 kg. kr. 450,-

Lager:

Vi har ikke noget lager hjemme hos os selv og vi har ikke nogen fysisk forretning. 

Leveringsadresse:

Du kan altid vælge at få dine varer sendt til en anden adresse end din egen - eksempelvis dit arbejde eller hvis du vil give et ur, som en gave. Du skriver bare adressen i leveringsfelterne i betalingsdelen. Da vi helst ikke vil sende dit ur til den forkerte, så må du meget gerne lige tjekke om du har skrevet den rigtige adresse. Skulle det alligevel smutte, så returnerer Post Danmark dit ur til Kronometer og så prøver vi igen. Denne gang kunne vi godt tænke os, at du betaler fragten.

 

Der er 8 betalingsmuligheder alt efter beløbets størrelse.

1. Forudbetal ved bankoverførsel til Nordea Reg. 2670 konto 0719191029 og få 5 % kontantrabat.

2. Betal via Paypal. (Kronometer kan eventuelt sende en faktura, så du kan betale dit ur med Mastercard, Visa og American Express). Du behøver ikke  være Paypal bruger.

3. Til små lån. Betal via Viabill og betal når du vil (ikke hvis du er i RKI).  Maxbeløb for kredit hos Viabill er kr 2.000,-

4. Til større lån. Betal via Vivus og få det første lån gratis.

5. Til store lån over kr. 5.000,- , Betal via sparexpress.

6. Kontant betaling ved afhentning af uret (for ure under kr.6.000,-).

7. Kontant betaling ved personlig levering af uret (for ure under kr. 6.000,-). Personlig levering kan foretages ved ure over kr. 5.000,- på Sjælland og   kr. 10.000,- på Fyn og Jylland. 

8. Mobilepay. Overfør prisen på uret til mobilepay nummer 3025 4403 (Peernille Fyhn Stenov).

Fortrydelsesret:

Skulle du, mod forventning, fortryde dit køb hos Kronometer.dk, har du 14 dages fuld returret, såfremt uret returneres ubrugt og ubeskadiget i original emballage.

De 14 dage starter, når du har modtaget uret fra os. Kronometer.dk modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav.

Reklamation: I henhold til købeloven har du en reklamationsret på 2 år. (ikke på glas og lænker og remme. Kun urværk og trykknapper. Dette er standard inden for alle urmærker). Ved eventuelle fejl eller mangler, som er opstået ved normal anvendelse af varen, skal du kontakte os hurtigst muligt på kronometer21@hotmail.com.

Fejl eller slidtage opstået som følge af forkert brug af varen, er ikke omfattet af reklamationsretten. Returnering: Har du fået et forkert ur eller er uret beskadiget ved modtagelsen, betaler Kronometer.dk naturligvis returfragten. Hvis det er muligt, sender vi det rigtige ur til dig. Er dette ikke muligt, får du det fulde beløb tilbage. Når vi har modtaget uret og har godkendt returneringen, sætter vi hurtigst muligt dit tilgodehavende ind på din bankkonto. For at gøre denne proces så let som mulig for os alle, så vil vi gerne bede dig sende en kopi af din faktura samt oplysninger om dit REG. NR. samt KONTO NR. til bankoverførsel med, når du sender uret retur.

Et godt tip:

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er returneret til os. 

Inden du sender varen retur, så må du meget gerne kontakte os på kronometer21@hotmail.com, så vi kan aftale nærmere. Alle priser hos Kronometer.dk er inklusiv moms og forsendelse. Dog udenlanske forsendelser skal der lægges kr. 100,- til i prisen.

Du bliver forhåbentlig glad for at handle ved Kronometer.dk og derfor er det en mulighed for dig, at følge nyheder på facebook således at du løbende modtager nyheder og andre informationer fra Kronometer.dk.